DuelMania.no
Season 1

News

Tournament
News
Signups
Text Bracket
Table Bracket

Info
Rules
Servers
Contact
Forum

Last 10 Games
TheChosenOne vs badname
stal vs badname
vio_ vs badname
stal vs TheChosenOne
Link vs TiMMi
Drugs-Bunny vs badname
TheChosenOne vs serpico
Drugs-Bunny vs zomania
stal vs vio_
PreMorteM vs TiMMi


Login
User:
Pass:
Remember me
 

Sections
DuelMania
DuelMania.de
DuelMania.dk
DuelMania.fi
DuelMania.hu
DuelMania.nl
DuelMania.no
DuelMania.pl
DuelMania.pt
DuelMania.ru
DuelMania.se
DuelMania.uk
DuelMania[tm]
KenyaMania





Den endelige kampen
[Drugs-Bunny - 2004-11-29 01:25:24]
Ikveld var vi vitne til den endelige finalen i DuelMania.no Sesong 1. Mange kjempet hardt og hederlig for å hevde seg i den norske qw toppen men til slutt var det bare to navn igjen, TheChoosenOne og Badname.
Kampene skulle vise seg å være et fyrverkeri fra ende til annen og det så mer ut til at de morra seg enn å ta kampene dødsens-seriøst.

Første map var dm6 og TCO sitt valg. Her fikk den utvalgte et kraftig overtak ganske tidlig i kampen. Med et stødig grep rundt mappet gjorde TCO kål på stakkars Badname gang på gang og etter en stund så det ganske håpløst ut men Bad holdt ut hele kampen selv om det så ut som han hadde gitt opp. 38-1 ble det endelige resultatet.

Neste map var Badname sitt map og stedet de skulle kjempe mot hverandre på var Skull. Her skulle det vise seg å være jevnere blandt utfordrerne og ledelsen skifta ofte mellom de to. Mot slutten fikk TCO en liten ledelse som han klarte å holde på ut resten av kampen. 25-19.

Siste map ble dm4 (Det dårlige stedet). Her fortsatte TCO med sin aggresive stil å fyre løs på Badname med både granater, kuler, spikere og strøm noe som gjorde han fortjent en tidlig ledelse. Ingenting så ut til å stoppe den mektige Marius Bakken som var kåt på gull. Nå var det lite igjen for Badname å gjøre og fragcounteren stoppa til slutt på 44-12. Dette betyr at vi har en vinner, TheChoosenOne! Gratulerer!

Tredje runde
[ibsen - 2004-10-27 16:17:23]
Vi er kommet til tredje runde i både vinner og taper tabellene, og det ser ut som vi har noen interessante matcher i vente. I Winnerbrackets har allerede Stal slått ut Link. De resterende kampene er Drugs vs Vio, TCO vs Proctor og Pre vs Serpico.

I Losers bracket gjenstår det to kamper fra andre runde som har deadline ikveld. deretter har tredje runde for både losers og winners brackets deadline førstkommende søndag 31. oktober.

Vi vil gjerne ha demoer fra matchene, så upload disse til challenge-tv om dere har muligheten. Nå som det tetner til ser vi også gjerne at spillerne sier fra på #qw.no så folk kan specce matchene.

Husk, deadline Round 3 Søndag 31. oktober!

Og vi er igang
[ibsen - 2004-10-08 21:40:27]
Signup er lukket, spillerene er stokket og tabellene er satt opp. Turneringen er herved startet, og for de av dere som er satt opp med en motstander er det bare å sette i gang og spille kampene. Deadline for første runde er satt til søndag 17. oktober 24:00.

Siden vi er 22 spillere i et oppsett for 32 spillere, er det bare 12 spillere som får spille i første runde. de øvrige 10 vil finne at de er ikke satt opp med motspiller, og vil gå direkte til 2. runde når 1. runde er omme.

Etter signup-poll'en om hva som skulle bli 5. map ble resultatet som følger:

Skull - 50.00% (11 stemmer)
rf2 - 4.55% (1 stemme)
rwild - 4.55% (1 stemme)
viodm1 - 18.18% (4 stemmer)
ztndm3 - 18.18% (4 stemmer)

Og da skulle det være ganske klart at Skull blir det 5. mapet. enjoy.


Signup stenges imorgen
[ibsen - 2004-10-06 19:33:38]
Hittil har 20 spillere meldt seg på norsk Duelmania, hvilket jeg mener er nok for å dra igang turneringen. De som enda ikke har meldt seg på har sjansen frem til 20:00 imorgen kveld, da stenges signup.

Flere av de andre undergruppene av Duelmania har allerede startet opp, men forskjellen er ikke større enn at vi vil komme ut noenlunde likt med avslutningene.

De beste spillerene i duelmania.no vil få annledning til å delta i 'Duelmania True Masters' når turneringen er fullført, sammen med de beste fra de enkelte andre underseksjonene av Duelmania. Detaljene rundt denne turneringen vil komme senere.

Og for dem av dere som er nyskjerrige, skull ser for øyeblikket ut til å bli femte mapet. Sett i gang og øv...

Maps
[ibsen - 2004-09-15 22:43:54]
Noen oppklaringer når det gjelder maps. Map-poolen består av fem maps. DM2, DM4, DM6 og Aerowalk er allerede bestemt. Som femte map kan man stemme på skull, rf2, rwild, viodm1 og ztndm3.

rf2 og rwild er de ferdige versjonene, og ikke testversjonene som ble spilt i cdmt#1.

viodm1 er egentlig det nye vdm1. Jeg har desverre skrevet feil i pollen, men det er nå for sent å endre. Beklager misforståelsen.