DuelMania.dk
Season 1

News

Tournament
News
Signups
Text Bracket
Table Bracket

Info
Rules
Servers
Contact
Forum

Last 10 Games
ParadokS vs eMbAh
eMbAh vs sweeper
sweeper vs Shame
sweeper vs Pollox
forsberg vs Pollox
ParadokS vs eMbAh
Shame vs Headhunter
Zalon vs Pollox
ParadokS vs sweeper
pwr vs Satyr


Login
User:
Pass:
Remember me
 

Sections
DuelMania
DuelMania.de
DuelMania.dk
DuelMania.fi
DuelMania.hu
DuelMania.nl
DuelMania.no
DuelMania.pl
DuelMania.pt
DuelMania.ru
DuelMania.se
DuelMania.uk
DuelMania[tm]
KenyaMania





3 kampe tilbage!
[Shame - 2004-11-12 13:55:20]
Vi er ved nå til vejs ende i denne omgang af Duelmania.

Der var tilsyneladende opstået nogle forsinkelser i Losers Bracket, som gjorde at vi ikke fik afviklet vore kampe til tiden. Det ser dog ud til, at vi med nu 3 kampe tilbage, er ved at nærme os slutningen af runden.

Vi mangler at se en slutning på Shame vs Sweeper, finalen i Losers Bracket som består af eMbAh og vinderen af Shame vs Sweeper og til sidst ]SR[ParadokS mod vinderen af Losers Bracket.

Med så lidt action tilbage, må se frem til nogle hæsblæsende, sveddrivende, sindssyge (tilføj selv andre tillægsord) kampe, hvor alle de deltagene bliver nødt til at aftale tid ved psykologen bagefter. Vi regner stadig med at lave en form for show ud af finalen mellem Losers Bracket og Winners Bracket. Vi sidder bare lige og finder ud af hvad den bedste form for reportage ville være (Teamspeak, Shoutcast etc.), samt demoer og writeups. Det skal nok blive godt.

Stay tuned!

33 Kampe senere!
[Shame - 2004-10-26 16:44:26]
Duelmania kører stadig på højtryk, og vi nærmer os efterhånden de afgørende kampe, som vil afgøre hvem af de danske quakere der bruger mest tid foran skærmen, og mindst tid i den virkelige verden.

Vi har fået afviklet 33 af kampene indtil videre, og der er blevet lavet nogle gode beskrivelser af kampene indtil videre, og det ser ud som om deltagerne har haft det sjovt.

Som status er i øjeblikket, så står ParadokS klar til at møde enten Crazymac eller eMbAh i semifinalen i Winners Bracket.
Det skal nok blive en sjov kamp, som vi kommer til at følge op på med demoer, kommentarer, screenshots og hvad der nu ellers hører til.

Losers Bracket har lidt længere til mål, og med en masse af kampe tilbage er det svært at sige hvordan det slutter.
De er dog ca. lige en uge bagud (inklusiv mig selv), og til det kan man jo kun sige "tag jer sammen!"

Husk, som nævnt tidligere, at i kan se hvilken kamp i skal spille næste gang ved at trykke på Next Match, og det virker som om at
mailfunktionen til Duelmania er begyndt at fungere. Jeg fik i hvert fald en mail selv :)

1. uge overst?et
[ParadokS - 2004-09-27 13:48:29]
Ja så er vi færdige med første uge. Som I kan se har der ikke været aktivitet - ikke så underligt dog da der kun skulle være 6 kampe i første runde.

I anden runde af winners bracket er der dog lagt op til den helt store fest, nu hvor alle har en modstander. Det er nu vi skal se hvorvidt de danske quakere kan stå distancen!

var sådan set meningen at alle skulle have fået en e-mail nu med deres næste modstander, hans kontakt info samt jeres deadline for kampen. MEN - sådan skulle det altså ikke være. Jeg undersøger sagen med D0PESK1LLZ for at se hvorfor det ikke virker. Så indtil da må jeg sætte min lid til at I selv er vågne nok til at følge lidt med - og gerne hjælper jeres sidemand ;)

Jeg ser frem til en masse gode kampe og fra næste uge bliver der endnu mere kul på da Losers bracket også rigtig går igang med 2 kampe om ugen pr. spiller. Så det er bare at klø på drenge!

Held og lykke derude på serverne =)

VIGTIG !!
Altså deadline for denne her runde er 1 uge, til på Søndag 03/10-04 kl 24:00.

Og huske I kan altid klikke på Next Match ude i menuen for at se info om jeres næste kamp :)

S? er vi igang!
[ParadokS - 2004-09-19 21:38:09]
Velkommen til den første DuelMania.DK sæson 2004!

Med hele 37 signups overgår det klart mine forventinger til dette initiativ. Men jeg er da klart begejstret for den entutiasme I alle har vist indtil videre og håber selvfølgelig også at vi i fællesskab kan holde den vide som turneringen skrider frem.l

Et par praktiske småting:

Deadlines:
I kan se deadlines for hver runde hele turneringen under henholdsvis winners og losers bracket under Matches i menuen.

Ud over det får alle spillere som skal spille kamp, en mail hver gang en ny deadline er aktiv. Mailen giver info om hvem jeres modstander er, hans/hendes kontakt info samt gældende deadline.

Kort fortalt har winners bracket spillerne 1 uge pr kamp, mens losers brakcet spillerne har 1 uge pr 2 kampe. Første kamp er fra Mandag - Torsdag mens anden kamp er fra Fredag - Søndag.

Walkovers;
Hvad er det?
Inden vi snakker grimt så gør lige mig og jerselv en tjeneste ved at maile jeres modstander hvis I ikke kan få fat på vedkommende via IRC. Aftal en tid og overhold den. Så er vi alle glade.

Ellers hvis tiden ebber ud og det hele går op i hat og briller må I lige msg mig. Men der er ikke tid til delays, og der burde være nok tid til at få spillet de kampe =)

I menuen til venstre kan I også klikke "next match" for at se info om... jeres næste kamp.

Så er der vel bare at sige god fornøjelse! Ses i finalen *insert random chump*

Signup deadline rykket frem!
[ParadokS - 2004-09-13 17:27:35]
!! SIGNUP LINK !!

Halli hallo og liiige et øjeblik!

Jeg havde håbet på at kunne få spillere nok til en 16 mands turnering og nu sidder jeg og kigger på 29 signups! At påstå jeg er ovenud lykkelig og overvældet er måske for meget sagt, men jeg sidder da med et stort smil og en forhåbning om at dem som har skrevet sig op rent faktisk har tænkt sig at prøve kræfter med QW anno 2004.

I lyset af denne umiddelbare succes vil jeg bruge en kort stund til at minde jer om at signups lukker på Søndag klokken 15:00. Det giver lidt tid til jer som har besluttet at deltage, til at få pudset jeres QW setup af og måske endda afsætte et par timer til at øve jer.

Jeg regner ikke med at få så mange signups her til sidst på ugen så det bliver med stor sansynelighed en 32 spillers dobbelt eliminations turnering. I tilfældet af flere signups (f.eks. 40) holder vi en kort kvalificerings runde for at få tallet ned på 32. Det sker isåfald Mandag-Onsdag, så første runde deadline forbliver Søndag i næste uge.

Ligeså snart signup lukker på Søndag annoncerer jeg seedings og erklærer turneringen for åben! I vil alle få tilsendt mail med information om hvem I skal spille mod, hans kontakt info og hvornår jeres kamp deadline er. Dette vil iøvrigt ske for hver runde efter jeres seneste match er rapporteret og accepteret.

Har I ellers spørgsmål eller søger hjælp til jeres QW setup er I velkomne til at skrive i comments her eller besøge os på #quake.dk og #quakeworld på irc.quakenet.org

!! SIGNUP LINK !!